دریافت نوبت از طریق ارتباط تلفنی، مراجعه حضوری یا نوبت آنلاین از سایت
کامپوزیت ونیر، برای بهبود ظاهر دندانها و اصلاح مشکلات زیبایی استفاده میشود. برخی از کاربردهای کامپوزیت عبارتند از:
همانطور که در بخش قبل هم متوجه شدید، باندینگ دندان با کامپوزیت به هر کسی توصیه نمی شود و فقط برخی از افراد نباید این پروسه را انجام دهند.
مقاومت: در بحش مقاومت، باید بگوییم که لمینت از نظر مقاومت نسبت به کامپوزیت برتری دارد و علاوه بر آن، رنگ پذیری آن و تغییر رنگ در طول زمان برای لمینت کمتر است.
هر سوال، انتقاد یا پیشنهادی دارید، با ما درمیان بگذارید لغو پاسخ
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
تمام این مراحل در کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری در نهایت دقت و ماهرانه صورت میپذیرد تا ترمیم دندان به بهترین شکل ممکن انجام شود.
در این مقاله به بررسی جامع شرایط کامپوزیت دندان کامپوزیت دندان، مزایا و معایب آن و همچنین نکات مهم در انتخاب دندانپزشک مناسب خواهیم پرداخت.
کامپوزیت یک راه حل متداول و موثر برای ترمیم دندانهاست، اما ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. برای مثال در موارد آسیب دیدگی شدید دندان که ترمیم با کامپوزیت کارآمد نباشد، افراد به روشهای درمانی دیگر نظیر ایمپلنت دندان نیاز دارند.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آنها دندانهای خود را بشویید.
درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.
افرادی که رفتارهای نامناسبی از جمله دندان قروچه، فشاردادن دندانها بر روی هم و … عاداتی از این قبیل دارند، کاندید مناسبی برای کامپوزیت دندان نیستند
کامپوزیت دندان یکی از روشهای محبوب و مؤثر در زیباسازی و ترمیم دندانهاست که با مزایا و معایب خود همراه است.